Continue suikeranalyse

Heb je al vaak een klassiek dieet gevolgd zonder resultaat? Of heb je regelmatig energiedipjes? Dan is dit iets voor jou! 

Bij de continue suikeranalyse gaan we aan de hand van een glucose sensor de bloedsuikerspiegel gedurende 14 dagen om het kwartier meten.  Je houdt daarbij ook een voedings- en beweegdagboek bij. Omdat de sensor jouw bloedsuiker elk kwartier meet krijgen we een mooie grafiek die we kunnen linken aan jouw voeding en beweging.  Om optimaal vet te verbranden blijft je glycemie of bloedsuiker best in ‘de groene zone’  en dus zo stabiel mogelijk.

8b835d75-8daf-44f1-13cc-6df22fae435d

DE MANIER OM AF TE SLANKEN EN MEER ENERGIE TE KRIJGEN.​

Vraag vrijblijvend advies of maak een afspraak

1ste consult

Plaatsen van de sensor en uitleggen van de werking. De sensor is een klein plaatje van 2 cm dat pijnloos op de achterkant van je bovenarm wordt geplaatst onder een pleister. Met je smartphone dien je bij het opstaan en gaan slapen en bij alles wat je eet de sensor te scannen. We overlopen wat er belangrijk is om in te vullen in je logboek. 

2De consult (1 u)

Tijdens een 2de consult na een week bekijken we je resultaten samen en  krijg je tips hoe je jouw bloedsuiker kan optimaliseren. In de 2de week ga je met dit advies aan de slag. 

Tarief: 

  • Sensor éénmalig €180 
  • 1ste consult: €35 of 1 beurt van jouw 5 beurtenkaart (€150)
  • 2de consult: €70 of 2 beurten van jouw 5 beurtenkaart
  • 3de consult: €35 of 1 beurt van jouw 5 beurtenkaart

3de consult (30 min)

Na de 2de week kom je opnieuw langs en vergelijken we de eerste en 2de week en stellen we eventueel alles nog verder op punt. Op deze manier krijg je dus een volledig gepersonaliseerd advies omdat we hebben kunnen meten welk effect voeding en beweging op jouw lichaam heeft.