Tanya Smolderen

Gezonde darmen

Tijdens het eerste gesprek zal ik vooral veel vragen stellen om alle gegevens te verzamelen die nodig zijn om een goede samenwerking te verzekeren. Ik doe zowel navraag naar contactgegevens als naar type klachten, stoelgangspatroon, intoleranties & allergieën, andere gezondheidsproblemen, levensstijl, voedingsgewoonten,…

Aan de hand van deze gegevens zoeken we samen naar een aantal werkpunten  waar je mee aan de slag kan. 

Weet je al voor welke voedingsstof je een intolerantie hebt? Dan kreeg je hier al meteen advies rond mee. 

Tarief: €70

Low FODMAP dieet of niet?

Heb je een intolerantie of heb je pds en wil je een FODMAP dieet volgen?

Tijdens de intake bekijken we of er eerst andere aanpassingen zijn die voldoende verbetering kunnen geven. Een fodmap dieet is namelijk niet eenvoudig om te volgen. 

 Wanneer het aan te raden is om een low fodmap dieet te volgen krijg je alle info. Met vragen kan je steeds via mail bij mij terecht.

Na 2 weken wordt er een opvolg afspraak gepland, indien de symptomen verdwenen zijn wordt er gestart met introduceren anders dient het dieet opnieuw 4 weken te worden gevolgd. 

Telkens wordt er na 4 weken een nieuwe afspraak gepland om te kijken hoe het introduceren verloopt. Als alles getest is wordt er een persoonlijk dieetblad opgesteld en wordt dit toegelicht tijdens een afspraak. 

Tarief:

– 2de afspraak €35 (30 min)

– Vanaf de 3de afspraak (30 min): €35 of een 5 beurtenkaart van €150 

Eventueel kan de opvolging ook volledig via mail en telefoon.

Wil je voedingsadvies voor gezonde darmen?

Vraag vrijblijvend advies en ontdek alle info.