RainPharma Balance Program

Eerst raad ik steeds aan om af te slanken via traditionele gezonde voeding. Lukt dit niet, ben je al lang bezig en hierdoor niet meer gemotiveerd of moet je snel afslanken? Dan biedt het Rainpharma balance program een goede oplossing!

Een snelle start wat motiverend werkt en een doordachte langetermijnvisie zodat die kilo’s er ook echt af blijven gaan hand in hand. Zonder roofbouw te plegen op je lichaam en zonder honger te lijden. In ruil krijg je een gezond gewicht maar ook een mooie huid en meer energie. Ik begeleid je gedurende het hele traject.
 
Door te kiezen voor dit handige all-in startpakket, bespaar je maar liefst 15% op de aankoop van de producten die je nodig hebt.
 

Een proteïnedieet is geen blijvende oplossing maar eerder een “kickstart“. Je raakt je kilo’s kwijt maar daarna schakel je over op gezonde voeding en blijf je dit doen. Bouw je niet af volgens de afgesproken stappen of stop je daarna met gezonde voeding dan komen de kilo’s er gewoon terug bij.

Tanya Smolderen

Wil je starten met het Rainpharma Balance program?

Vraag vrijblijvend advies en ontdek alle info.

Wat?

Het Balance program is een proteïnedieet of eiwitdieet  is een afslankingsprogramma arm aan koolhydraten en rijk aan eiwitten.

Hierdoor gaat jouw lichaam over in een “overlevingsstand” en zal je meer vetten gebruiken en dus sneller afslanken. Bovendien verdwijnt je hongergevoel.

Bovendien is het een streng afgebakend dieet waardoor het vaak makkelijker is om niet te zondigen.

Tijdens het dieet leer je  om veel groenten te eten en een regelmatig eetpatroon aan te nemen.

Doordat je geen suikers eet kick je als het ware af van ongezonde voeding en kan je dit na het afbouwen van het programma ook beter aanhouden

 

Voor wie?

Eerst raad ik steeds aan om af te slanken via traditionele gezonde voeding.

Lukt dit niet, ben je al lang bezig en hierdoor niet meer gemotiveerd of moet je snel afslanken? Dan biedt een proteïnedieet een goede oplossing!

Je dient in goede gezondheid te zijn (bloedonderzoek) en je blijft onder begeleiding tot je opnieuw een normale voeding volgt.

Een Rainpharma balance program is geschikt voor mensen die minimum 8-10 kg willen afvallen. Minder afvallen? Dan is het Rainpharma Smart nutrition programma waarschijnlijk meer iets voor jou. 

Tarief:  Intake  (1 uur) gratis bij aankoop van Rainpharma Balance box 

Gemiddelde investering €15/ dag

Gratis opvolgafspraak (30 min) per aankoopschijf van € 100. Hiermee bouw je gratis afspraken op voor de opvolging na het dieet. 

HET VERSCHIL

  • Verschillend van een klassiek proteïnedieet en geen jojo-effect door 2de en 3de periode
  • Educatie van gezonde voeding
  • Gebruik van kwalitatieve orthomoleculaire voedingssupplementen: 

Aanvulling vitamines en mineralen – boosten energieniveau – betere vetverbranding – anti-stress- anti-inflammatoir – antioxidanten – waterbalans en darmflora in evenwicht houden – huidversteviging 

  • Geen “fake” voeding, enkel shakes op basis van hoogwaardige eiwitten en veel groenten 
  • Persoonlijke begeleiding = Gratis bij aankoop van opvolgproducten