Mijn visie

Wat je beter niet eet? Dat weet je zelf waarschijnlijk maar al te goed. Liever geef ik advies over wat je wel kan eten. Ik focus op meer: meer groenten, meer fruit, meer vezels, meer eiwitten, meer vitaminen en mineralen, meer beweging en dat zorgt automatisch voor meer energie en meer motivatie.

Ik ga niet voor een snel resultaat maar voor een blijvend resultaat. Dit is geen crash dieet dat je 6 of 10 weken volhoudt maar een levensstijl die je verandert. Binnen een levensstijl moet genieten.

Ik ben tevreden met kleine veranderingen in de juiste richting. Kleine stapjes maken een groot geheel. Ik sta voor eerlijk en wetenschappelijk advies. Ik ben GEEN verkoper. Ik bied geen makkelijke oplossing aan waarvoor je niets hoeft te doen, als je iets wil moet je ervoor werken. Maar dat wil niet zeggen dat je dat alleen moet doen! Niets gaat vanzelf, maar samen komen we er wel!

Bij mij ben je geen nummer, je voelt je thuis. Een praatje maken moet zeker kunnen. Een luisterend oor is soms een grotere hulp dan wat tips op papier. Ook wanneer het minder goed gegaan is kom je naar ons en ga je met een goed gevoel en een frisse portie motivatie weer naar buiten.

Tanya Smolderen

Wil je voedings- of dieetadvies?

Vraag vrijblijvend advies en ontdek alle info.

Voor wie ?

Ik richt mij vooral op volwassenen die advies wensen over gezonde voeding, maar ook indien er (preventief) dieetadvies gewenst is, omwille van een ziekte of aandoening.

Ik ben gespecialiseerd in afslanking, hoge cholesterol, diabetes type 2 en darmproblemen (fodmap) . 

Ik ben zelf mama en gespecialiseerd in voeding voor, tijdens en na de zwangerschap en tijdens borstvoeding.

 

"Niets gaat vanzelf, maar samen komen we er wel!"

Tanya Smolderen

Verschillende trajecten

Ik heb verschillende trajecten waarmee je aan de slag kan afhankelijk van jouw situatie. Weet je niet wat er meer geschikt is voor jou? Neem dan contact op.