Voedings- en dieetadvies

Ligna Pharma proteïnedieet

Ervaringen

Voedings- en dieetadvies

Mama & baby Kinderwens Zwangerschap

Proteïnedieet

Continue suikeranalyse
Biometriq

Ervaringen

Ervaringen

Isabelle - 29 jaar - gezonde veganistische voeding & vermagering

Eerste gesprek met Tanya verliep zeer vlot. Allerlei vragen over je gewoontes qua eten, koken en sporten werden gesteld, zodat ze een goed beeld van je krijgt.

Ik kreeg toen al meteen de eerste tips (zoals bv. meer(!!) eten), die al een duidelijk resultaat met zich meebrachten op 3 weken tijd. Toen werd er beslist dat ik het “goud-pakket” zou nemen. Zodat ik elke maand 4 week menu’s met handig boodschappenlijstje krijg. Dus niet meer nadenken over wat gaan we vanavond weer eten en vaak het zelfde eten. Nu is het altijd gevarieerd, gezond én lekker eten. En ook niet onbelangrijk, de meeste recepten zijn héél snel klaar gemaakt.

Aangezien ik veganistisch eet, is het menu er speciaal aan aangepast voor mij. Zodat ik niet moet kijken naar mag ik dit wel of niet eten. Verder wordt er ook rekening gehouden naar welke winkel(s) ik hoofdzakelijk ga winkelen. Zodat ik voor 1 menu niet naar verschillende winkels moet gaan.

Buiten de handige weekmenu’s, maak ik ook gebruik van de app. In de app vul ik al mijn voeding én drank in dat ik tot mij neem. De app wordt geregeld gecontroleerd. Als ik weer eens ‘slechte pad’ op ga, dan krijg ik melding in de app. De melding geeft me tips en advies om het weer goed aan te pakken. Zodat ik me weer kan herpakken. Ook krijg ik via de app dagelijks tips en advies om meer te bewegen, gezonder te eten.

Buiten dit pakket heb ik ook een maandelijkse afspraak bij Tanya. Zodat ik gewogen/gemeten kan worden en dat de afgelopen maand besproken kan worden. Op dat moment kan ik ook extra vragen stellen. Ook krijg ik dan extra tips om bv. de zomer (met BBQ) goed door te komen of hoe gezondere keuzes te maken tijdens feestjes etc.

Verder is Tanya ook zeer vlot bereikbaar via e-mail. Als ik vragen heb, en geen geduld heb tot de volgende afspraak, dan stel ik e via e-mail. En krijg ik zeer vlot én duidelijk antwoord. Zodat ik verder kan werken aan mijn gezondheid.

Het belangrijkste aan heel de begeleiding vind ik dat de focus (voor mij) ligt op het verliezen van vetmassa. Maar toch het behouden én verhogen van spiermassa. Zodat het gewichtsverlies op een gezonde en controleerbare manier gebeurt én het permanent is. Verder is het zeker geen dieet, maar een andere/gezondere manier van eten.

Lieve - 67 jaar - gezonde voeding & vermagering

Na 4 maanden diëten ben ik 10 kilo afgevallen onder deskundige leiding van Tanya . Ze heeft me heel veel goede raad en receptjes gegeven om op een haalbare wijze mijn dieet vol te houden .Ik ben nu op mijn gewicht en krijg nu nog goede tips om op mijn gewicht te blijven .Bedankt Tanya ik voel me nu veel beter 

Monique - 68 jaar - gezonde voeding & vermagering

Ik kwam bij Tanya terecht via De voorzorg en ben al heel wat vermagerd en het gaat nu veel beter met me . Ik kan me veel beter bewegen zonder het op m’n adem te hebben.

Vicky - 44 jaar - gezonde voeding & vermagering

Toen mijn weegschaal 2020 de verkeerde kant begon uit te gaan heb ik beseft dat ik er iets aan moest doen.
Via internet kwam ik bij Tanya en Wouter terecht. Ik wist dat ik met diëten alleen er niet zou komen, extra beweging en motivatie moesten er ook zeker bij. Ik koos voor dieet begeleiding van Tanya en begeleiding voor oefeningen en beweging door Wouter.

Tanya luisterde eerst naar mijn gewoontes en gaf me tips om die gezonder te maken en hoe ik gezonder, maar zeker niet minder kon gaan eten. 

De app waar je een dagboek kan bijhouden met wat je eet is zeker een meerwaarde en daar vind je ook vele tips!

Wouter moest ik al direct duidelijk maken dat ik niet het sportiefste type ben, maar hij slaagde er wel in om mij oefeningen te laten doen en om meer te gaan fietsen en wandelen. Ik ben zelfs beginnen joggen maar ben daarmee moeten stoppen vanwege overbelasting aan de knieën.

Corona gooide wel wat roet in het eten want plots moesten de afspraken online gebeuren, maar zelfs toen bleef ik motivatie vinden om vol te houden.

Mijn doel was om tegen 10 juli 2020 ook 10 kg minder te wegen, maar eind mei 2020 heb ik mijn doel reeds behaald. Ik blijf wel naar Tanya gaan voor begeleiding en om mijn gewicht echt onder controle te houden.
De oefeningen blijf ik doen, en er wordt wekelijks meerdere keren gewandeld of gefietst.

Zonder Tanya en Wouter was het me niet gelukt en ik hoop echt dat ik deze keer het behaalde 
resultaat kan behouden.

Arne - 25 jaar - gezonde voeding & vermagering

Nieuwe voornemens, nieuwe levensstijl, zo kon het niet langer.
Ik bereikte bijna de kaap van 100 kg. Veel te veel voor een jonge gast van 22 jaar en 1,82 m. Ik heb vroeger gevoetbald en kon dit nogal goed controleren. Maar na het stoppen met de sport en heel wat bijkomstigheden ging het de foute kant op. Ik kwam veel bij en heb er nooit echt op gelet.

Tot ik die keer op kerstmis een hemdje kreeg en ik niet meer in een XL paste. Dan begin je na te denken.

Ik was een emo-eter. Als ik me niet goed voelde at ik veel en kwam het er toch allemaal bij. Uiteraard had de kanker van mijn moeder er ook veel mee te maken. Geen zin in gezonde voeding, veel fast-food, frisdrank, dat ook omdat ik mezelf niet goed voelde. Meer tijd steken in de zorg voor iemand anders dan voor jezelf… .

Maar het moest anders en in samenspraak met mijn vriendin, ouders en vrienden ben ik gaan zoeken naar een diëtist. Van horen zeggen, was Tanya wel iemand die het tij kon keren. Snel naar de website gesurft en meteen een afspraak gemaakt. 4 januari geloof ik.

Op de eerste afspraak werd er langer tijd genomen om te kijken waar het hier en daar fout liep. Met enkele tips van Tanya kon ik dan meteen aan de slag. Uiteraard moest ik de eerste 2 weken goed opschrijven wat ik allemaal te eten nam. Daarna gingen we de volgende afspraak bekijken waar het fout liep. Uiteraard werd er ook gezegd dat ik fel moest minderen met Frisdrank en Fast-food. Dat had ik al snel gedaan, waarop de volgende afspraak mijn gewicht met enkele kilo’s gezakt was. Het was wel direct aanpassen en het was niet makkelijk om in de Delhaize of Colruyt in de rayon van Frisdrank en chips te lopen, zonder iets mee te nemen.

Tanya gaf me hier goede raad in, Ik kon weer verder met vele tips, veel bijsturing en hier en daar een terechte tik op de vingers. Want ik wilde mijn doel bereiken en voor mijn gezondheid was dit toch erg belangrijk. Teveel gewicht meedragen is nooit goed. Zeker niet als je al wat zwakkere spieren hebt.

Week na week zakte de kilo’s en daar ben ik Tanya dankbaar voor. Alles stond ook in het thema van het moment, was het sinterklaas, dan kreeg je tips over chocolade, kerstmis en nieuwjaar? Dan was het een zaak om tips te krijgen over Gourmet, hapjes en drankjes… .

Ze heeft nieuwe dingen aangeboden, ik heb nieuwe gerechten leren kennen, nieuwe eetgewoonten en ik kon ook andere mensen overtuigen om een toch een beetje mee te doen. Binnen ons gezin verloren er enkele onbewust ook wat kilo’s. Als het hier en daar toch weer eens tegenviel gingen we op zoek naar wat er fout liep. Opnieuw beginnen van 0 en opnieuw terug strenge maar goede opvolging! Nu weet ik hoe ik het zelf moet aanpakken, met tips van Tanya gaat het me zeker lukken om een gezonde levensstijl aan te houden. Ik kan genieten van zelf gerechten te koken en als je dan een zondigt, hier en daar soms nog wel iets teveel. Dan geniet ik daar extra van.  Tanya had hier ook respect voor, maar dan is het zaak om samen met haar de draad terug op te nemen. Terug opnieuw dingen op te schrijven en blijven werken aan jezelf. Een jaar later ben ik ongeveer 15 a 16 kg kwijt geraakt, een fantastisch resultaat. Ik voel me ook veel beter in mijn vel en heb de draad van het sporten weer opgepakt. Want enkel op je voeding letten is het niet alleen ook genoeg bewegen!

Als ze me vragen hoe ik dat gedaan heb, zeg ik altijd, ik kon dat nooit alleen. Want ik zeg er altijd bij dat dit vooral door de steun kwam van Tanya. Never give up! Als er mensen nu een diëtist zoeken, dan verwijs ik ze altijd door naar Tanya. Want ze heeft mij toch heel goed geholpen.

Mijn gewicht bij het begin was zo ongeveer 97 kg, als het niet meer is. Nu schommelt het tussen de 81 en de 82. Ook mijn vet % zat dicht tegen de 40 aan en schommelt nu tussen de 25 en 27 %, dat kan nog lager, maar da’s gewoon hard blijven sporten!

Ik hoop dat ik vele mensen kan overtuigen, want het gaat toch om je leven. Mocht je jezelf niet meer goed in je vel voelen en denken dat je toe bent aan een goede opvolging om wat kilo’s te verliezen. Er is maar 1 adres, dat van Tanya!

Het is niet allemaal rozenscheur en maneschijn, je moet er zelf veel voor over hebben, karakter hebben en geloven dat je kan slagen. Het kan tegenslaan, maar daar is een diëtiste voor. Ze zet je op de goeie weg en kan je tijdig bijsturen!

Bedankt Tanya voor de opvolging, talrijke tips en het vertrouwen. Ik ben jou alvast heel dankbaar!

Hilde- 47 jaar - diabetes & vermagering

Een half jaar geleden luidde de alarmbellen, diabeteswaarden, hoge bloeddruk. Gelukkig kwam ik bij Tanya, de juiste diëtiste voor mij terecht. Niet enkel steun in wat wel en wat niet maar steeds het “waarom” erbij zodat je inzicht in je eetgewoontes krijgt. Niet “moeten” maar “willen” wordt het hierdoor waardoor het geen opgave meer is maar een nieuwe gewoonte. Eten doe je nl niet enkel met je mond maar meerendeels met je hoofd. Tanya helpt je met omdenken en de extra handvaten die worden aangereikt door de tips die je tussendoor ontvangt zijn ook een extra stimulans. Resultaat: na een half jaar 17 kilo minder en diabeteswaarde spectaculair gedaald. Zowel de bloeddrukmedicatie als medicatie voor diabetes gehalveerd!!! We keep on working!

An - 40 jaar - proteïnedieet

“Begin 2016 startte ik onder begeleiding van Tanya van Work 4 it met het proteïnedieet. Twaalf maanden later zijn we 72 kg kwijt. Momenteel ben ik aan het zoeken hoe ik gezond eten kan inpassen in mijn leven. Dit lukt, zeker omwille van de vele tips.​”

2018: Ondertussen komt An nog steeds om de 3 weken op controle en heeft ze maar liefst 82 kg verloren en heeft ze een gezond bmi!

Maike - 60 jaar - Allergie & intolerantie

Tanya heeft me echt geholpen te ontdekken waar ik allergisch en intolerant voor ben. Zij legt de dingen duidelijk uit en zegt ook waarom iets wel of niet kan/mag. Ben haar enorm dankbaar.

Sara - 29 jaar - proteïnedieet

Na vele jaren van overgewicht en diëten kwam ik bij Tanya terecht. Die mij begeleide bij een gewoon dieet . Dit met veel ups en downs. Tot ik vorig jaar rugklachten had en naar rugspecialist moest. Die vertelde mij dat de oorzaak mijn overgewicht was en dat gastric bypass de enige oplossing was .

Dit was een enorme klap in mijn gezicht en na een gesprek met Tanya besloten we samen het proteïne dieet te beginnen.

Aangezien ik met mijn man en dochter nog ’s avonds warm wilden eten, ben ik gestart in fase 2

Ben begonnen eind oktober en voor een korte kuur omdat de feestdagen voor de deur stonden. Ben gestopt van december tot eind januari . Daarna terug met volle moed begonnen.

Ben momenteel nog steeds bezig. De weegschaal geeft aan -38 kg broekmaat 50-52 en nu al geëindigd op broekmaat 42. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn geweest. Want de proteïne neemt de honger weg maar de goesting niet.
Heb een serieuze klik gemaakt in men hoofd qua eten.

wil NOOIT meer terug naar hoe ik vroeger was…

Bedankt aan Tanya voor de goeie begeleiding en de steun die ze mij gegeven heeft!

Wil jij ook zo'n succesverhaal als An, Isabelle, Maike, Hilde of Arne?

Maak dan nu jouw afspraak!