Nore en co (1 van 1)

Over ons

Wij zijn Tanya Smolderen en Wouter Dirven en samen vormen we Work 4 it. Tanya Smolderen is reeds werkzaam als erkend diëtiste sinds 2012 onder de naam Diëtiste Tanya. In 2015 schoolde ze zich samen met Wouter Dirven bij tot fitnesstrainer en functional trainer. En zo ontstond in januari 2016 Work 4 it, de combinatie van voedings- en bewegingsadvies.  

In januari 2018 werden wij de trotse ouders van Lena Dirven. Sinds de zwangerschap ging Tanya zich specialiseren in voeding en beweging voor, tijdens en na de zwangerschap. In april 2019 volgde ze ook de opleiding tot Kangatrainer.

Op 24 februari 2021 werd Nore geboren. Daarom zal diëtiste Petra Nwafor-Broekzitter Tanya vervangen tijdens van februari-mei 2021. 

Omdat we merken dat zowel bij voeding als bij beweging motivatie een heel belangrijke factor is, is Wouter zich hierin gaan verdiepen. Hij helpt je graag op gebied van motivatie om je doelen te behalen.  

Als jij op zoek bent naar tips en steun om iets aan jouw levensstijl te veranderen ben je hier op de juiste plaats!

"Voeding en beweging spelen een belangrijke rol bij een goede gezondheid en jezelf goed in je vel voelen. Daarom willen wij jou helpen met persoonlijk advies dat aangepast is aan jouw levensstijl."

Tanya & Wouter

Ons team

Tanya Smolderen 

(Sport)diëtist

Kangatrainer

Specialisatie in voeding & beweging tijdens de zwangerschap 

Wouter Dirven

Personal trainer

Groepslessen

Coach

 

Petra Nwafor-Broekzitter

Diëtist

Gespecialiseerd in diabetes, COPD (longziekte) en darmproblemen (o.a. FODMAP).

Vrijblijvend informatie of een afspraak?

Weet je niet zeker of wij jou kunnen helpen? Neem gerust vrijblijvend contact op om het te bespreken.