Vispannetje met groenten

Een vispannetje bevat normaal veel calorieën maar deze variant bevat veel groenten, geen room en is daardoor een pak lichter maar minstens even lekker!
Vispannetje met groenten
Ingrediënten voor 1 persoon
groentebrunoise naar keuze (ik gebruik boni)
100
g
bloemkool
200
g
visbouillon
peper
halfvolle melk
25
ml
zalm in blokjes
50
g
witte vis in blokjes
50
g
magere gemalen kaas
15
g
aardappelen
175
g
nootmuskaat

Bereiding

  • Schil en kook de aardappelen. Plet tot een puree met een scheutje melk en kruid met nootmuskaat.
  • Verwarm de groentebrunoise 3 minuten in de microgolfoven.
  • Stoom de bloemkool gaar in 12 minuten en mix. Kruid met visbouillon en peper en voeg de halfvolle melk toe.
  • Doe de groenten en vis in een ovenschaal en overgiet met de bloemkool saus. Bestrooi met de kaas. Zet 15-20 min in een voorverwarmde oven van 180 °

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram