Rabarber-aardbeiencrumble

Deze crumble is lekker als ontijt of tussendoortje!
Rabarber-aardbeiencrumble
Ingrediënten voor 1 persoon
Rabarber
125
g
Aardbeien of pruimen
125
g
2
el
Water
1.5
el
Havermout
50
g
Halfvolle melk
25
g
Ei
0.5

Bereiding

  • Snijd de rabarber in stukjes en  doe met 2 el zoetstof en het water in een potje. zet 5 min in de microgolfoven.
  • Snijd ondertussen de aardbeien in partjes en voeg deze toe aan de rabarber.
  • Meng de vruchten onder elkaar en leg deze op de bodem van een ovenschotel.
  • Meng de havermout met de halfvolle melk, de zoetstof en het ei. Zorg ervoor dat dit een soort van deegje wordt.
  • Bedek de vruchten met het deeg en let erop dat je het niet te dik legt.
  • Bak gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

*Dit gerecht is glutenvrij .

*Voor de lactosevrije variant gebruik lactosevrije melk.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram