Kip in kokoscurry met zoete puntpaprika en erwtjes

Dit oosters getinte gerecht is snel klaar en heerlijk comfort food!
Ingrediënten voor 1 persoon
Kipfilet
125
g
Bruine rijst
60
g
Zoete puntpaprika
250
g
Erwtjes
50
g
Kokosmelk light
100
ml
Sublimix curry
1
el
Olie
0.5
el
Teentje Look
0.5

Bereiding

  • Snijd de zoete puntpaprika in stukjes.
  • Doe de olie in een grote pan en bak de kip met de look kort aan.
  • Voeg de puntpaprika bij in de pan en stoof even aan. Voeg de erwtjes toe.
  • Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  • Voeg de kokosmelk light en de Sublimix curry toe. Laat enkele minuten stoven
  • Voeg de rijst als hij bijna klaar is toe aan de curry en laat nog even stoven.

*Dit gerecht is lactosevrij lactosevrij.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram