Gebakken bloemkool met curry

Zo heb je bloemkool nog nooit geproefd! Lekker als bijgerecht, als snack of als aperitiefhapje. Voor een feestelijke versie wikkel je een klein stukje parmaham rond de bloemkool voor je ze de 2de keer bakt.
Ingrediënten voor 1 persoon
Bloemkoolroosjes
360
g
Magere verse kaas (Bv Philadelphia light)
40
g
Curry poeder
1
el
Sublimix curry
1
el
Water
4
el

Bereiding

  • Snijd de bloemkool in roosjes.
  • Bak de roosjes 8 min in de airfryer op 160°C of 12 min 180°C in de oven.
  • Meng de verse kaas met de currypoeder en Sublimix curry en het water.
  • Meng de bloemkool door het mengsel zodat de bloemkool hiermee bedekt is.
  • Bak de roosjes 10 min in de airfryer op 160°C of 15 min 180°C in de oven.

*Dit gerecht is lactosevrij lactosevrij.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram