Ovenschotel met pompoen, spinazie, erwtjes en linzen

Ovenschotels zijn altijd lekker!
Ovenschotel met pompoen, spinazie, erwtjes en linzen
Ingrediënten voor 1 persoon
aardappelen
175
g
pompoen
450
g
spinazie
100
g
linzen
40
g
erwtjes
50
g
peper en zout
g

Bereiding

  • Schil de aardappelen, snijd in schijfjes en kook of stoom gaar.
  • Snijd de pompoen in blokjes en stoom gaar.
  • Roerbak de verse spinazie of warm de diepvriesspinazie op in de microgolfoven en kruid met peper.
  • Kook de linzen gaar.
  • Ik deed dit alles samen in 1 bak van Tupperware, zie foto.
  • Maak puree van de pompoen en aardappelen en kruid met peper en zout.
  • Leg daar bovenop de spinazie gemengd met de linzen en erwtjes.

*Dit gerecht is glutenvrij en lactosevrij.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram