Roodbaars met venkel en wortel uit de oven

Weet je niet hoe je venkel kan klaarmaken? Hierbij een ideetje.
Ingrediënten voor 1 persoon
Roodbaarsfilet
125
g
Aardappelen
175
g
Wortelen
200
g
Venkel
200
g
Peper naar smaak
Komijn naar smaak

Bereiding

  • Snijd de aardappelen en wortelen in dunne schijfjes.
  • Maak de venkel schoon en snijd in fijne reepjes.
  • Doe alle groenten in een pot en meng met 2 el olie en kruid met peper, zout en komijn.
  • Verdeel op een bakplaat en plaats 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
  • Kruid ondertussen de vis met peper en zout
  • Roer de groenten om en leg de visfilets op de groenten en plaats nog 10 minuten in de oven.

Smakelijk!

*Dit gerecht is gluten en lactosevrij.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram