Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 ° C.
- Snijd de aardappelen in frietjes, was ze met koud water en dep goed droog. Meng in een pot de helft van de olie er goed onder.
- Leg op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Smeer de portobello’s in met olijfolie.
- Leg de portobello’s en vegiburger bij op de bakplaat en bak ongeveer 10-15 minuten in de oven.
- Leg de laatste 2 minuten de kaas op de burger.
- Haal de burger en portobello’s eruit en meng de frietjes goed. Zet de frieten opnieuw 15-25 minuten in de oven op 200°C.
- Beleg de portobello met de augurk, komkommer, ijsbergsla, burger, smeltkaas, tomaat en ketchup.
- Dek af met de andere portobello.
- Serveer met de ovenfrietjes. Neem er eventuele nog wat extra rauskost bij.
Smakelijk!
*Dit gerecht is glutenvrij(indien de gekozen vegiburger glutenvrij is)
*Voor de lactosevrije variant kies je voor lactosevrije kaas.